1
1
social
0
s2smodern

Joomla onderhoud en updates

Een slecht onderhouden website is kwetsbaar!

Paul Nout Een besturingssysteem heeft onderhoud nodig. Voor het besturingssysteem van je computer of dat van je telefoon komen er regelmatig updates uit. Voor het Joomla systeem komen er ook regelmatig updates uit die Joomla beter en veiliger laten werken, gemiddeld zo’n tien keer per jaar.

Daarnaast is het van belang dat je ook de extra geïnstalleerde niet-Joomla extensies (uitbreidingen) aan je website regelmatig update naar de nieuwste versie. Dit moet handmatig gebeuren, het systeem geeft alleen aan dat de updates beschikbaar zijn. Het kan namelijk zijn dat een oude extensie niet of niet goed werkt onder de zojuist geïnstalleerde Joomla update. Je website loopt dan vast of is niet meer benaderbaar. Daarom kan dit niet automatisch gebeuren, er is contrôle nodig.

Onderhoud begint dan ook altijd met het regelmatig maken van een backup van je volledige website; je kunt dan altijd naar een vorige situatie herstellen als er iets misgaat!

Kortom, het onderhoud van je website kost tijd. Je kunt dit zelf doen maar je moet het ook kunnen en willen om het technische deel van je websitebeheer op je te nemen.

Een up-to-date website heeft veel minder kans om gehackt te worden!

Is jouw website dan interessant voor hackers?

Het antwoord is: Ja!
Hackers zijn uit op websites waar ze makkelijk binnen kunnen komen. Zit er ergens een lek in je website dan kunnen ze vervolgens vanaf jouw website spam versturen of er links op zetten die je zelf vaak niet eens kunt zien. Of, nog veel erger...je website wordt overgenomen en wat je ziet zijn alleen nog plaatjes die jij zeker weten nooit op je website zou zetten! Niet leuk dus.

Een hack oplossen kost dus veel meer tijd (en geld) dan je website up-to-date houden

Wil jij een veilige website waar je zelf geen omkijken naar hebt?

Paul Nout Dat kan. Je kunt bij mij een Joomla onderhoudsabonnement afsluiten.

Een onderhoudsabonnement krijg je bij mij al voor € 15,- per maand (exclusief BTW) bij een Joomla website inclusief alle extensies (uitbreidingen).

Met een Joomla onderhoudsabonnement bij Afdeling 39 heb je zelf geen omkijken naar het onderhoud en technisch beheer van je website. Daarnaast weet je dan zeker dat je Joomla website en je extensies altijd up-to-date en veilig zijn.

"Paul heeft mijn website helemaal up-to-date gebracht. Professioneel, snel en zeer vriendelijk. Ik kan hem van harte aanbevelen.."

Wat doe ik dan allemaal voor jouw website?

Joomla CMS onderhoud

Bijwerken en up-to-date houden van het Joomla CMS systeem binnen 1 week na uitkomen van de update

Onderhoud 3e partij extensies (uitbreidingen)

Bijwerken en up-to-date houden van 3e partij extensies binnen 1 week na uitkomen van de update

24/7 toezicht op jouw website

Direct melding bij problemen
Inbouw firewall en anti-virus software

Crisispreventie en interventie

Directe ondersteuning in woord en daad bij problemen via mail en/of telefoon
Wekelijks een back-up van je volledige website

Ik wil graag een onderhoudsabonnement

Ik weet voldoende en ik vind het belangrijk dat mijn website veilig en altijd bereikbaar is voor mijn klanten.

© 2017 Afdeling 39